DSC05128-normal.jpg

Siinä tämänaamuinen näkymä. Tyyntä, aurinkoa ja vähän lämpöä

Ei se ole kuulkaa mukavaa tämmöinen auringonpaiste herkkäihoiselle lontille. Korvat on olleet karrella jo monta päivää. Naama kärähtänyt ja silmiä kirvelee ku on niin kirkasta. Kilolasit pitää olla päässä koko ajan. Olo on kuin olisi kävelevä aurinkorasvapurkki, mutta vain toiste päin. Eli rasva on ulkopuolella. Kertakaikkiaan koko ajan pitää rasvan kans läträtä.photo1%20%283%29-normal.jpg

Onhan se kuiten kiva lokkailla tällee ulkosalla.

Vähän niinku vapaita tässä vietetty. Kolme risteilyä takana ja kaikki on toistaiseksi mennyt hyvin. Eilen käytiin tuossa Ruissalon puolella vähän ulkoilemassa. Käveltiin sellainen vähän reilu kolmen kilometrin mittainen luontopolku. Maasto aika tasaista lähinnä tammimetsää. Kasvitieteellinen puutarha jäi ikäänkuin lenkin sisälle. Linnut lauloi ja aurinko paistoi, aika lämmintä. Tuntui jopa, että pitkät kalsarit oli liikaa, pitänee jättää net pois huomisesta lähtien. Ainakin kun liikutaan muualla kuin saarella. Täällä kuulemma on tuulet kylmiä niin kauan kun veden lämpö on alle 15. Nyt se on eilisen epävirallisen mittauksen mukaan 10 asteista.

IMG_1894-normal.jpg'

Muru loistaa kilpaa valkovuokkojen kanssa.

DSC05125-normal.jpg

Isoja on tammet kun  ei kahden ihmisen syli riitä ympäri.


Illalla vielä käytiin pyöräilemässä. Sataman kautta Aurajokirantaan. Kovasti oli porukkaa liikkeellä. Laivaravintolat oli täynnä ja hauskaa näytti olevan. Me tyydyttiin vain jäätelöön.

IMG_1898-normal.jpg

Aurajoen yli kulkee lautta nimeltään Föri, pitihän se meänkin kokeilla, ensin kierrettiin sillan kautta toiselle puolelle ja Förillä takas. Oli huisin jännää.

Eihän met taaskaan kauaa siellä kaupungilla viihdytty. Kakolanmäen kautta kotiin. N.19 km pyöräiltiin. Olihan se mukavaa pitkästä aikaa. Eikä varmaan jäänyt viimeiseksi kerraksi.


Pitäis tässä jahka kerkeää koittaa uistimenvetoa. Tässä saaren ympärillä näkyy aina sillointällöin kalamiehiä uistimet vedessä. Luulisi siellä siis kalaakin olevan. Verkkojatoja täällä on aika paljon, joka puolella näkyy. Tarkkana pitää olla kun moottorilla ajelee.


IMG_1895%20%E2%80%93%20Kopio-normal.jpg

Maikku laittoi meille vähän kukkasia tänne, eikö vain ole hienot. Eiku tämähän olikin kuva sieltä Kasvitieteelisestä puutarhasta. On meille oikeastikin kukkia laitettu, tosin vähänlaiseti vielä. Ei kuulemma kannata vielä kovin isosti, kun keleistä ei tiedä. Saattaa yöt vielä olla liian kylmiä. Ite en kyllä siihen usko.


Kyllä nyt täytyy lopettaa tämä kirjottelu, vähän hankalaa tämä kyllä onkin ku yhellä silmällä pitää tihrustaa. Ei tarvi ihmetellä jos on kirjoitusvirheitä.