Kävästiin pari yötä Lohjalla. Tavattiin Maikun sukulaisia ja vähän shoppailtiin Loistokaritarvikkeita. Tänä aamuna jo 8:30 lähdettiin "kotiin". Oli vähän pakko kun on niin paljon tekemistä täällä. Saatiin se lämmitin hankittua, niin onhan se mukava illalla köllötellä viimeinkin lämpimässä tuvassa. Tällä hetkellä (21:35) 18,8 astetta. Voi tätä autuutta:)

Palataanpa vähän taaksepäin hetkeen jolloin saavuttiin satamaan.

Trallallallaa! Kohta lastataan vene ja hurautetaan Loistolle. Niinhän sitä luultiin. Vene oli rannassa siinä mihin se jätettiin, mutta jotain outoa siinä oli. Voi persetin persetti, moottori puuttuu! Tuttua tuttua. Olisihan se liian helppoa ollutkin. Pikapuhelu Oskulle, "ai nytkö te jo tulitta, olisitta soittaneet". No niinhän Maikku jo Lohjalla sanoi, että kannattaisko soittaa ja kysyä onko moottori vaihdettu. "Mitä turhia, on se vaihdettu, ei tarvi soittaa" vastasin. Harvinaista kyllä, mutta olin väärässä. Ei auttanut muu kuin ajaa Rymättylään Herrankukkaroon ja hakea sieltä uusi moottori. Matkaakin vaivaiset 40km yhteen suuntaan. Sole poka mikhän.

Sieltä palatessa poikkesimma Rymättylän "keskustassa". Ravintola Otavassa söimmä hampurilaiset. Ja oli muuten parhaat hampparit ikinä! Kannattaa poiketa jos oletta sielläpäin liikkumassa ja nälkä yllättää. Ulkoisilta puitteiltaan ei mikään kaksinen paikka, no, ei kyllä sisäisiltäkään.

Takaisin satamaan ja moottori veneen perään. Aika äkäsesti päästiin matkaan, tällä kertaa moottori toimi hyvin.

DSC05024-normal.jpg

Hissukseen mennään

Merenkäyntiä oli sen verran, että Maikku piteli aika tiukasti köysistä. Kuvassa vielä seesteistä, mutta ku päästiin kauemmas, niin jo alkoi aalto nousemaan.

Niinhän sitä tultiin perille ilman kommelluksia kellon ollessa jotain 14:13. Loppupäivä kului Loistokarin kunnostustehtävissä. Mm. saunan siivousta, saunapadan piipun korjausta, huussin siivousta, aggregaatin korjausta (toimi vähän pitempään kuin viimeeksi) ynnä muita saaressa tehtäviä kunnostustoimenpiteitä.

IMG_1836-normal.jpg

Oikeaoppista lauteiden hiontaa

Säätila kohtalaista itätuulta +5, selkeää.

IMG_1838-normal.jpg