Meillähän kävi vieraita täällä saarella. Ruåttista asti. Perjantaina aamulaivalla saapuivat sukulaiset Gislavedista. Sisko ja hänen miehensä sekä veli ja hänen vaimonsa.

Meillä oli perjantai ja lauantai kuiten töitä, mutta siinä net vieraat oli luontevasti mukana touhuamassa. Kelit oli aikalailla helteiset.

Sisko ja hänen miehensä lähtivät jo lauantaina iltalaivalla takaisin. Työhommat heilläkin haittaavat vapaa-ajan viettoa. Veli ja hänen vaimonsa jäivät vielä. Meilläkin oli sitten sunnuntai ja maanantai vapaata. Vietimme laatuaikaa sukulaisten kanssa tutustuen Turun nähtävyyksiin ja Aurajoen rantojen tarjontaan. Naantalissakin käytiin.

Veli ja hänen vaimonsa lähtivät maanantain iltalaivalla.

Mukava oli nähdä heitä pitkästä aikaa. Kaikki ihastuivat tähän saareen. Saattaapa olla, että tulevat vielä toisenkin kerran käymään.

Eilen, kun käytiin kylillä otin mukaan myös sen aiemmin ostamani suomalaisen laatukanisterin, sen jossa kaatoreikä oli epämääräinen monisoikio. Vaihto sujui ongelmitta, mutta siinä kun valitsin uutta tarkastin ensin kaikki myynnissä olevat kanisterit. Niitä oli seitsemän kappaletta ja vain kahdessa kaatoreikä oli pyöreä. Sieltä vielä moni ostaa skundaa.

Muuten  ei sitten mitään erikoista ole tapahtunut, samaa rataa mennään. Risteilyt pyörii ja kalaa savustellaan, joskus vähempi ja joskus vähän enempi.

Lyhyestä virsi kaunis...